Показать сообщение отдельно
Старый 11.11.2009, 15:17   #4
cdf010

Поблагодарили 15 раз(а) в 7 сообщениях
По умолчанию Re: Romania

Сообщение от adyaero
Buna ziua si bine v-am gasit!
Sunt un colectionar din Romania, Bucuresti (Bucharest) la scarile 1:72 si apropiate (a:76, 1:80), in principal Hongwell/Cararama ca astea se gasesc pe la noi dar am si cateva Yatming, Real-X, Joycity si Corgi.
Lista mea de modele Hongwell se gaseste la adresa http://www.lumea72.host56.com/ListaHongwell01.htm
Sunt interesat in special de modelele Hongwell/Bauer de modele rusesti care la noi nu se gasesc (nici macar la dealerii auto Lada). Am vazut pe la vanzari cateva dar as vrea sa stiu cum s-ar face cu transportul (cat costa 1 bucata, taxe si altele). Mai stiu si alti colectionari interesati, ne putem uni pentru o comanda mai mare.
Spor la colectionat!
Buna ziua,adyaero!
Ma numesc Iurii si sunt din Chisinau. Daca aveti nevoie de machete rusesti 1/72 imi spuneti de care (am impresie ca nu e 1/72 doar 1/60 welly). Eu voi verifica si voi raspunde ce avem si la ce pret. Doar mai bine ar fi sa facem schimb. Eu caut machete automobililor Romaniei la scara 1/43 si autoturizme medicale la ori ce scara.Puteti apela la cutia postala personala.